Főoldal / Tudnivalók

Tudnivalók

Technológia
Technológia

Három féle eljárással dolgozunk, digitális nyomással, fóliázással és szublimációs technikával - így a mintádat mindig az arra legalkalmasabb technológiával fogjuk elkészíteni.

Minőség
Minőség

A digitális eljárásainknak köszönhetően minden nyomat tartós marad. A mosási útmutatót követve kedvenc mintáid hosszú időn keresztül megőrzik minőségüket.

Könnyed viselet
Könnyed viselet

Elérhető áron biztosítunk magas minőségű ruházatot, melyben garantáltan jól érzed magad.

Pénztárca-barát
Pénztárca-barát

Extrém színátmenetes minta vagy akár kis darabszám esetén is kedvező árakkal várjuk megrendelésed.

Biztonságos adatkezelés
Biztonságos adatkezelés

Webáruházunk kizárólag a rendelések teljesítése céljából tárolja személyes adataidat. Az adataid nem adjuk tovább harmadik fél számára és nem használjuk fel reklámozás céljából. Az ide vonatkozó GDPR rendeletről ide kattintva olvashatsz bővebben.

Biztonságos adatkezelés
Felelősség

Kérjük ügyelj rá, hogy az általunk jelzett minimum követelményeknek megfelelő képeket tölts fel a szerkesztőfelületekre (erről bővebben a Gyakori Kérdések menüpontban olvashatsz). Ha kisebb/gyengébb minőségű képeket töltesz fel, igyekszünk a maximumot kihozni belőlük, de valószínűleg a végeredmény nem lesz olyan szép, mintha egy jó minőségű képből dolgoznánk. Amennyiben a grafikát mi szerkesztjük, úgy jogvédelem alatt álló mintákat nem áll módunkban elkészíteni. A megrendelés a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló rendelet alapján internetes vásárlásnak minősül.

Fontos tudnod:

14. Az egyedi megrendelés alapján egyedi igényre készített termékek a fogyasztót megillető elállási és felmondási jog alóli kivételek.
29. § (1) A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát.
a) …/ b) …/ c) olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak.

Tehát 14 napon belül azokat a termékeket küldheted csak vissza indoklás nélkül, amin általunk tervezett minta van.
Megértésedet köszönjük!